Mensen

victorVictor van Hooijdonk
Als schutter ben ik al 20 jaar actief in de sport. In 2013 heb ik mijn HBT-2 opleiding afgerond. En in 2014 kwam het vervolg: de oprichting van The Archery Club in Roermond. Ik heb altijd gevonden dat een stad als Roermond een handboogvereniging moest hebben. Met de groei van de vereniging werd het in 2016 tijd voor alweer een stap: The Archery Company. Een bedrijf met nieuwe ideeën, voor schutter en materiaal, om de sport te promoten, samenwerken met de gemeenschap en het verenigingsleven. Maar vooral met plezier onze sport te beleven en te laten beleven.

 

Tim Freriks

Tim Freriks
Op 12 jarige leeftijd ben ik begonnen met de handboogsport.
Nu 12 jaar later kan ik tevreden terugkijken naar mijn behaalde resultaten. Hoogtepunten zijn toch wel geweest: Europees Kampioen indoor teams junioren, A-Status sporter en diverse Nationale Titels.
Daarnaast heb ik mijn HBT-2 opleiding afgerond in 2012 en mijn HBT-3 in 2014. Ik vind het erg leuk om mijn kennis en ervaring over te brengen aan gemotiveerde jeugdige sporters.

Afgelopen jaar (2015) heb ik kennisgemaakt met de sport Run-Archery. De combinatie van Hardlopen en Boogschieten was voor mij de eerste keer, echter zijn beide sporten voor mij niet onbekend.
Hardlopen heeft mij altijd voorzien van een goede basisconditie voor het Handboogschieten.