APK

APKlogoWij komen bij u op de vereniging om:

– individuele schutters te helpen met hun schiettechniek
– bogen en pijlen te controleren en af te stellen
– teams te helpen om hun doelstellingen te bereiken
– de vereniging te adviseren in beleidsvraagstukken

Kosten op aanvraag: info@thearcherycompany.nl

Schiettechniek
De juiste basishouding heb je zo onder de knie. Daar komt de beginnende schutter al heel ver mee. Maar de ervaren schutter weet dat dat niet voldoende is. Boogschieten vraagt voortdurend aandacht en je techniek moet je onderhouden. Dat is het mooie aan onze sport: de kleine nuances maken vaak het verschil. Een tweede paar ogen helpt al vaak om die te vinden.
Materiaal
Boogschieten is een technische sport. Het materiaal moet in orde zijn en optimaal afgestemd zijn op de schutter. Het is een gevoelig samenspel tussen schutter, boog en pijl. Regelmatig controleren van het materiaal is net zo belangrijk als regelmatig trainen!
Team building
Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.
Handboogschieten is een individuele sport. Toch is een goede team samenwerking nodig om optimaal te kunnen presteren. Je hebt elkaar nodig; vertrouwen in je eigen en elkanders sterktes. In onze sport bouw je het team op individuen.
De vereniging
Wie zijn wij? Hoe staan wij er nu voor en hoe willen wij er in de toekomst voor staan? Wie doet wat en wie niet? Hoe gaat het financieel, met de ledengroei, met het clublokaal? Hoe ziet de gemeenschap ons?
Allemaal vragen waar de vereniging dagelijks mee geconfronteerd wordt. Vaak helpt het als er iemand anders meekijkt. Antwoorden zijn vaak eenvoudiger dan men denkt.